benide yapınnn
http://gruphepsicigirls.forumzen.com
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4
En son tarafından Çarş. Eyl. 12, 2007 2:17 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ben senden çok özür dilerim gerçek çok ama çok özür dilerim valla lütfen beni afetcemre_kemer demiş ki:size gedçekten çok kırıldım bn siteye giremşiyordum özür dilerim ama bana böle söler sölicenizi sanmamıştım ama ynılmışım hpinizi bod yepmeye çlışcam ama size kalbim gerçekten çok krıldı
benide affet yhaaaa ama sen uzun süredir siteye girmiodn o yüzden biz sana öleee dedik nlurrr ayşegül ben modluk duyurusuna yazdım ne olmak istediğimi beni ondan yapabilirsen yap:lol!:cemrosh demiş ki:ben senden çok özür dilerim gerçek çok ama çok özür dilerim valla lütfen beni afetcemre_kemer demiş ki:size gedçekten çok kırıldım bn siteye giremşiyordum özür dilerim ama bana böle söler sölicenizi sanmamıştım ama ynılmışım hpinizi bod yepmeye çlışcam ama size kalbim gerçekten çok krıldı
cemre_kemer demiş ki:size gedçekten çok kırıldım bn siteye giremşiyordum özür dilerim ama bana böle söler sölicenizi sanmamıştım ama ynılmışım hpinizi bod yepmeye çlışcam ama size kalbim gerçekten çok krıldı
tmm çabuk olsun amacemre_kemer demiş ki:ARKADAŞLAR SİZİ AFFETTİM AMA SİZİ MOD YAPMAK UZUN SÜREBİLR O YÜSDDEN BANA ZAMAN TANIYIN YORUM OLMASIN
bn öle bişi yapmadım sadece bi kere yasıp bekledimcemre_kemer demiş ki:size gedçekten çok kırıldım bn siteye giremşiyordum özür dilerim ama bana böle söler sölicenizi sanmamıştım ama ynılmışım hpinizi bod yepmeye çlışcam ama size kalbim gerçekten çok krıldı
çok teşekürlerr ayşegüllcemre_kemer demiş ki:ARKADAŞLAR SİZİ AFFETTİM AMA SİZİ MOD YAPMAK UZUN SÜREBİLR O YÜSDDEN BANA ZAMAN TANIYIN YORUM OLMASIN
bide sana yaptı demio jnmmmavis_hepsi demiş ki:bn öle bişi yapmadım sadece bi kere yasıp bekledimcemre_kemer demiş ki:size gedçekten çok kırıldım bn siteye giremşiyordum özür dilerim ama bana böle söler sölicenizi sanmamıştım ama ynılmışım hpinizi bod yepmeye çlışcam ama size kalbim gerçekten çok krıldı
cemre_kemer demiş ki:ARKADAŞLAR SİZİ AFFETTİM AMA SİZİ MOD YAPMAK UZUN SÜREBİLR O YÜSDDEN BANA ZAMAN TANIYIN YORUM OLMASIN
YANLIŞ ANLAMIŞIM HATA BENDE JNM:pirat:cemrosh demiş ki:biz birbirimizi kırmıyoruzz
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4