EN GÜZEL YANIDA O NU SECMEKLE NELERİ KARŞILAŞTIRMAK OLMASIYDI.BEN ONU PAYLAŞMAMAK İÇİN HER TÜRLÜ ŞEYDEN KAÇIRDIM KISKANDIM ELLERDEN.EN İYİ ARKADAŞIMI DAHİ O NUN İCİN KIRDIM.ŞARKI SÖYLEDİGİMDE SESİMİN GÜLCİN'E BENZEMESİYLE GRUP TA Kİ YERİM DEĞİŞTİRİLDİ.AMA DAYANAMAYIP O ARKADAŞIMI KIRDIM VE GRUPTAN AYRILDIM. YANİ KISACA ONU COK SEVDİGİMİ KANITLAMAK İCİN BU KULLANICI ADINI COK SEVİYORUM.
ad:esranur Yaş:13 Yasemine olan duygularım: onu çok sewiyorum.grubumuzda yasemin olmak için çok çalıştım.hatta 1 ay boyuca hep onun gibi giyindim.onun resmi üzerinde bi tşört yaptırdım anneme arkadaşlarım artık bnm yasemin delisi olduğumu düşün müşlerdi....[/img]
reklam yapma s*L*k msın nesin her yerede reklam yapıyo s*L*k banlacak görecen banlanır zaten yah banlan gör s*L*k yah yeter yha heryerde inamıyorum ha yeter.KONUYA DEVAM...
Ad:Ekin Yaş:11 Yasemine Olan Duygularınız: Ona olan duygularm satırlara sığmaz,anlatılamayacak güzel .. ben onu dış görünüşüyle değerlendirmiyorum.. Önemli olan tek şey yasemin'i içten sevmem..